Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2018 19:42 - !!!!!! протест 404
Автор: predatorka Категория: Забавление   
Прочетен: 793 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 "Протест 404": 

МНОГО СЪМ РАЗТРЕВОЖЕНА„ БРАТЯ И СЕСТРи!!


ДА СПРЕМ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В БЪЛГАРИЯ! Руският империализъм свали маската си. Думите на руския депутат Пьотър Толстой че вече са купили половината ни Черноморие и предстои да купят цяла България взривиха форумите. Рубладжиите в парламента и политиката опитаха да неглижират откровението. Но Толстой не направи гаф и не се майтапеше. Той потвърди пъклените планове на кремълския режим спрямо България. Закупените руски имоти у нас са около половин милион. Над 300 000 руски семейства имат имоти в държавата ни..
Много от въпросните собственици са чекисти, военни и мафиоти За седем руски депутати е документирано, че притежват недвижима собственост у нас и мнозинството са от управляващата партия на Владимир Путин..Пришълците живеят компактно и с шашми преотстъпват или дават под наем жилищата си на други свои сънародници, които могат да бъдат всякакви хора Руските медии потвърдиха изнесеното от Толстой, но посочиха, че той цитира стара информация.и де факто рашъните вече държат 80 на сто от нашето крайбрежие!

 Пьотър Олегович Толстой не е кой да е. Той е медийният гуру на режима в найголямата руска телевизия, носител на наградата "Златното перо", модератор на предизборните дебати, водещ на предаването "Политика", член на Висшия съвет на управляващата "Единна Русия" и депутат от същата партия. До всички тези постове и облаги достига като глашатай и фаворит на Путин. Този кремълски ретранслатор не би казал нищо противоречащо на своя шеф..

Показателно е, че обявеният за персона нон грата в Украйна Толстой отприщи наглите си откровения след пожелание като депутат от руската Дума да води доброжелателна политика към България .Кремълската линия към демократична, суверенна и евроатлантическа България е изцяло враждебна, затова Толстой не пожела дори от лицемерие нищо добро на българския народ. Премълчава се и първата част на неговото изказване, която е още по-мракобесна.

Там той казва:" Нужна е дълбока реформа на ЕС, смяна на ръководството му и отказ от политиката за присъединяване на страни, които влизат в зоната на националния интерес на Русия". На практика това потвърждава, че Кремъл цели преврат в Европейския съюз и неговото разпадане. И откъде накъде империята на злото ще определя зоните на руския национален ивтерес в териториите на суверенни държави? Според собствената си военна доктрина Русия се готви за световна война, която трябва да избухне до 2025 г и да прерасне в атомна.

Хибридната война, геополитиката с престъпни средства и тероризмът са предвестници на военната атака..Затова на империята трябва да се гледа не като на славянски и православен събрат, а като   на вълк в овча кожа и агресор. Във връзка с изнесеното "Протест 404" предлага да се изготви законопроект само жители на ЕС да могат да закупуват земя у нас. Той да предвижда отнемането на собствеността и българския паспорт на чужденци, замесени във

 враждебни действия срещу България. Дотогава да се затегне визовия контрол над рашъните и да не се продават имоти на чекисти, военни, олигарси, мафиоти и засегнати от евросанкциите. Да има български домоуправители в сградите, обитавани компактно от тях .Да се проверява етническия произход на пришълците с руски паспорти. Поправката, предвиждаща намаляване размера на чуждестранната инвестиция при кандидатстване за българско гражданство да се отхвърли от парламента. Службите да спрат да бездействат по руското направление и то да им стане приоритетно.

Виновнте за корупционни, шпионски и незаконни практики, довели до руската инвазия у нас да бъдат изправени пред съда. Сдружението призовава да спрем руската инвазия в енергетиката, политиката, бизнеса, православието, медиите и да прочистим армията, службиге и властта от руски агенти. "Протест 404" препорьчва жителете на продадените за 30 сребърника територии по крайбрежието и в Източна Българеия да се включат в гражданските протести. После ще бъде късно!

 image



Гласувай:
8



1. predatorkapredatorka - от глупости..не ми остава време..
20.06.2018 19:56
за ВАЖНИТЕ неща..А ,може би..това Им е целта..на блЯдо- веТе,
да се дърляме тук..Българи с-у Българи..
мръсна, долна вероломна , ненаситна ..имперска сган..
а оназ ксе ксе сАполева, седнала да ми разпъва масали..за „изкуствените зърна?
щот..кърменето..боляло..!!!??
това е поредната невероятна Простотия, мулти-тиражирана..
аз имам двама сина,и ми беше голям кефф да ги кърмя..
емоционален , вкл. и сексуален...разбират ме нормалните жени..
Матката е директно свързана с млечните жлези, и така се свива и прибира
естествено..Природата е Велика..
аз нямам шев, болка,нямам травма, само Щастие на жена и Майка, и така беше
до моята „късна“ Младост около 58..
сега вече съм определено..по-мъдра..
:)))
цитирай
2. predatorkapredatorka - Българите аут, да дойдат ..ръшките мафиоти..БЪлгариооо,мила !!!!
20.06.2018 20:05


Опитите на Русия да контролира процесите в България стават все по-осезателни, особено след избора на проруския президент Румен Радев. Оказва се, че близки до Кремъл прилагат една и съща схема във всички държави на Балканите – формиране на русофилски общности, обединени под знамето на славянство и православие, паравоенни формирования, казашки отряди, които открито проповядват отхвърляне на евроатлантическите ценности и приобщаване към Путиновата Евразия. Едни и същи са и режисьорите – ген. Решетников, милионера Малофеев, Сергей Железняк и т.н.

Faktor преведе и публикува разследване на The Insider, което анализира бурята, преминала над Черна гора или как бе провален опитът за създаване на балканско подобие на „Новорусия“.

Юлия Петровская, The Insider
цитирай
3. predatorkapredatorka - аз съм готова да умра за България..
20.06.2018 20:11
макар, че семейството ми е в ЕВропа..
не знам, защо съм..толкова луда, не ми пука за такъв Робски живот..
Карма..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: predatorka
Категория: Забавление
Прочетен: 1108318
Постинги: 329
Коментари: 3886
Гласове: 1887
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930