Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2017 11:42 - Вучето решава да пише за нещо сериозно, защото вече й писва да бъде повърхностна пияница
Автор: vukovska Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8942 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 За да перифразирам известната мъдрост “Човек и добре да живее, умира”, ще кажа, че човек и добре да живее, един ден се сдобива с хемороиди. Напоследък познати и непознати ме критикуват (и с пълно право, разбира се!), че пиша само за това къде съм се напила и колко съм се напушила и, как не ме е срам да говоря такива простотии, нали съм  университетска преподавателка (макар и бивша), и също така, как пък не се намери един да ме “наебе в гъза,” че да се кротна малко!

Мд-а-а-а, как пък не се намери такъв човек! Наистина! Винаги съм си мечтала за див, анален секс или поне за броеница от анални топчета, позлатени по възможност, които някой, с отдадеността и прилежността на Джейми Дордан от “50 нюанса сиво” да ги вкара с професионална ловкост в аналния ми отвор. Но предполагам, че и аз, като много задръстени женички, винаги съм се страхувала от болката при аналната пенетрация. Нали знаете, че за разлика от вагината, анусът не се овлажнява при възбуда. Така че партньорът ви колкото и да смуче зърната ви и да се прави на майстор DJ като ви “търка плочата”, задникът ви ще си остане сух като пустинята Атакама. Но пък ако веднъж се престрашите и отпуснете сфинктера… Опитните в тая сфера твърдят, че няма такъв оргазъм! За гейовете е ясно - при правилна стимулация на простатата могат да се постигнат чудеса. В смисъл, някои виждали звезди посред бял ден. Други пък виждали Крис Хемсуърт…

Много схора, мъже и жени, се притесняват, че ако правят анален секс, анусът им ще се деформира и в един момент ще започнат да се изпускат неконтролируемо. Примерно, имате много важна корпоративна среща, гладко избраснати сте, носите най-хубавия си дизайнерски костюм, а слиповете ви са Abercrombie&Fitch, чисто нови при това - разопаковани са сутринта, специално за случая. Обаче по средата на срещата, тъкмо когато най-намръщеният член на японската делегация е взел думата и обяснява защо тяхната фирма има желание да прави бизнес с вашата фирма, решавате да изпуснете малко газ. Проклинате се на ум, че снощи сте хапнали вегетарианско чили, но няма какво да се направи. Правите съвсем незабележимо накланяне напред, уж за да се присегнете към каната с вода, и внимателно освобождавате пръднята. Обаче резултатът съвсем не е такъв, какъвто сте очаквали да постигнете. Защото се насирате в новите си Abercrombie&Fitch гащи! Паникьосан, напускате срещата и се затваряте за около 35 минути в тоалетната. Мислите ви трескаво препускат, търсейки причина за неволното изпускане. И тогава - бам! Прозрението ви връхлита с пълна сила. Не, не, не, не трябваше да позволявате на момчето от Конго, което ви носи пицата всяка сряда вечер, да вкарва магарешкия си пенис в ректума ви! Но уви, това се случи и то не един и два пъти и… it felt damn gooooood!

Само че това е пълен мит, приятели мои!  Няма такова нещо. Доставчикът на пици не може да бъде обвиняван за вашия неприятен инцидент. Всъщност няма (почти) никаква опасност, че ще се стигне до инконтиненция, т.е. отпускане на мускула и неконтролируемо изпускане на фекалии) при редовен анален секс. Причината е, че анусът има фантастичната способност да се разтяга дотолкова, доколкото да даде възможност на пениса (независимо от размерите му!) да проникне в него. По време на движенията мускулатурата се отпуска и анусът се разширява, а след края на половия акт той приема естествената си форма.

Аз обаче много се отклоних. Затова нека се върнем на моя случай. Да, имах желание и намерение “да се поръчам пица”, обаче така и не събрах достатъчно кураж. А сега, когато вече съм напълно решена да опитам от шибаната пица, вече е твърде късно, понеже ми се появиха хемороиди.

Надявам се, че тази тема е била достатъчно сериозна и ме е върнала по някакъв начин в лоното на академичните умове, което, съзнателни или не, реших да напусна преди две години. А също така се надявам, че съм предложила достатъчно храна за размисъл на тези от вас, които все още се колебаят дали дали да се впуснат в невероятното физическо  (и астрално!) преживяване, наречено анален секс.




Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Боже, Боже,
28.06.2017 14:47
защо ме изостави?!
цитирай
2. vania23 - :)
29.06.2017 12:31
:)
цитирай
3. bigoodboy - даа
29.06.2017 13:09
определено странно чуство но достойно за копнеж
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vukovska
Категория: Лични дневници
Прочетен: 684856
Постинги: 228
Коментари: 638
Гласове: 388
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031