Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2015 11:04 - (Вучето) Гейове в Париж - 3
Автор: vukovska Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5415 Коментари: 0 Гласове:
-4

Последна промяна: 02.03.2015 11:09


Направи ми впечатление, че повечето от читателите на предишния ми постинг  са се впечатлили най-вече от факта, че не съм успяла да видя пениса на Джейми Дорнан. Което е жалко, понеже писах и за други неща освен за Джейми, но, бидейки един дълбок сърцевед и познавач на човешкото мръсно подсъзнание, как бих могла да ги виня, задето се интересуват именно от тези подробности в моите текстове!

Всъщност когато човек е в Париж, последният пенис, който би могъл да види, е този на Джейми Дорнан. Освен ако не спи с него, разбира се, което пък е съвсем малко вероятно при положение, че не се казва Амелия Дорнан (Просто направих малко проучване в google, не че се интересувам в чия дупка официално си го завира въпросната звезда от филма за перверзния г-н Грей!) За сметка на това пък би могъл да види МНОГО пениси, при това добре структурирани и окъпани в божествен блясък, в Le Dйpфt. Това е най-голямата „задна стаичка в Европа“ и се намира на парижката rue des Ours в трети район, където в еротично-стряскащата обстановка, наподобяваща средновековна тъмница, забавлението и съприкосновението с пениси от всякакъв калибър е гарантирано срещу 8 евро за вход в следобедните часове и 13 евро по късна доба.  Парите може и да не миришат, но в случая с Le Dйpфt, не биха ви ги взели,  ако сте жена!  Cйst la vie. Всички в „депото“ се забавляват до отмала – местни и чужденци, млади и стари, мъжкари и пеперудки… И всички те плащат своите 13 евро входна такса с една единствена мисъл в главата си. И тя не е колко бакпулвер да сложат в сместа за кекса, за да им набухне…

ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ: Заедно с портфейла и смартфона, мушнете и една тубичка с дезинфекционна течност във вътрешния джоб на сакото си! Ще ме споменавате с добро!

Както вече сигурно сте се досетили, моите последни мисли от февруарското ми пребиваване в Париж кръжат около темата за хомосексуализма и неговите явни проявления във френската столица.

На първо място искам да отбележа факта, за да не стават недоразумения, че в Париж когато друг шофьор те замине неправилно или някой те настъпи в метрото, изразът на персонализирано негодувание не е „Педерас*!“, а „Putain!“ – произнася се пютен с ударение на втората сричка. Едно време това е била думата “pute’’ (мръсница) в косвен падеж, а в своята коренова форма думата за паднала жена е доста популярна и в другите латински езици – като, например, в италиански: puttana. Е, разбира се, имаме си наша версия и на български, но за нейната повсеместна употреба ще стане въпрос може би в някой друг постинг.

Аз лично, за такова малко момиче като мен, „с кожа бяла като слонова кост“ и с глътка голяма като на албатрос[1], познавам солидно количество гейове, с които редовно се виждам , когато съм в Париж. Те са от различна националност, с различен цвят на кожата, с различна религиозна принадлежност, но има едно нещо, което неотменно ги свързва и ги прави братя по съдба – любовта към модата във всичките й проявления. Повечето от моите познати (а също и голям процент от хомосексуалните мъже в столицата) работят в модната или козметичната индустрия. Излишно е да изпадам дотам, че да описвам стереотипа, който е известен до посиране на всички малки и големи, а именно как гейовете се обличат, колко са секси, на какво миришат, по колко пъти седмично ходят на фитнес и как пазаруват кервиз и франзели в чанти Луи Вютон. И нали…да се разберем…говорим за гейовете в Париж, а не за тези, които се опитват да имитират Азис в дискотеките в Студентски град! Нито пък за тези със скъсаните чоропогащници, дето им посиняват халките или ги пребиват от бой местните ергени в кръчмите в сливенските села. Парижките гейове са мно-о-о-го пу така! Те са си направо друг биологичен вид. Те пият розе на Марсово поле в Дена на Бастилията, но също и във всеки друг предразполагащ към пиене на розе летен ден. Те ходят редовно на театър и имат поне четири „много близки приятелки“, които са: а) балерини, б) топлес балерини във Фоли Бержер, в) балерини, които искат да станат И певици, И любовници на някой от кабинета на Оланд, и муза на дизайнера Оливие Раустайнг.

Мит е обаче, че гейовете ядат само кълнове и суши. Най-малко пък префинените парижки гейове! Верно, поддържането на мускулести фигури се е превърнало в жанрово-характерна мания и единственото оправдание да си нисък, безформен, плешив и с очила е, ако се казваш Франсоа Оланд. Обаче съм виждала малък гей да поглъща едно цяло кило телешки хамбургер с пържени картофи в едно бистро в Сен Жермен.  И не само аз го видях! Видяха го още 34 други клиенти, както и един келнер, който поиска накрая да се снима с него за спомен.

И въпреки че Париж е на първо място в Европа по броя на секс клубове и гей-сауни,  мога да ви уверя, че парижките гейове също плачат. Е, в повечето случаи при оргазъм, но има и такива, които страдат, защото Енрике Иглесиас никога няма да бъде техен, или защото не могат да пътуват по-често до Маракеш и Малдивите.

От край време повтарям като свекърва на моя добър приятел Тилко Канаферов, който от месеци вече се лута немил недраг измежду трите страни (Сандански – Лондон – Сточна гара) на бермудския триъгълник на горчивата си съдба на безработен висшист, викам му: „Тилко, не вземеш един гей да си станеш…отдавна щеше да си забравил тия неволи! И готвенето ти се отдава, и знаеш как да подредиш салфетките и приборите на масата, и възглавнички за холна гарнитура можеш да избереш! Направо си перфектен! Помисли си сериозно, докато си още сравнително млад и те бива.“ Само че Тилко упорито мълчи. Мълчи, мълчи и кърши ръце, докато други през това време, по-загорели на слънцето и с по-разкрепостено сексуално мислене,  пият кайпериняс на плажа във Фуертевентура.

За всички останали – за мен, за вас, дори за Тилко –  остава да хапнем по една прясна baguette  magique – магическа багета.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vukovska
Категория: Лични дневници
Прочетен: 684793
Постинги: 228
Коментари: 638
Гласове: 388
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031