Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2014 10:32 - Тревогите на другите
Автор: vukovska Категория: Лични дневници   
Прочетен: 710 Коментари: 0 Гласове:
2



Попитах петима свои познати днес ако имаха свой блог, какво биха написали за днес конкретно.

Надя каза, че ще изпише 11 виртуални страници за това как й предстои имплантация на три молара, понеже преди време някаква некадърна зъболекарка я докарала до инфекция, заради която не само че дъхът й станал зловонен и лицето й се покрило с гнойни пъпки, ами е можела да умре от сърдечен разрив. Или инсулт.

Георги първо каза да не го занимавам с глупости, понеже в момента е с бизнес-партньора си в Прага и е зает да зарибява нови клиенти и да пие пражко пиво. Но после размисли и каза, че би написал пост за това как американците с техните свръх-модерни технологии нарочно повлияват отрицателно върху климата на Земята и по този начин преебават не само популациите от пчели, но и човешките такива.

Кристина каза, че ще пише за това как я мързи да пише. Понеже нея по принцип я мързи, а щом я мързи да си върши работата, за която й плащат, защото трябва да прибавя към този мързел още един?

Тодор каза, че ако не беше толкова зает да учи за изпити и да се грижи за домашната гей-двойка чинчили,  при всички положения щял да си направи личен блог, в който да пише само за хаторите, които съществуват в четвъртото измерение на планетата Венера, и които са свързани с човечеството от хилядолетия.

Илия каза, че ще пише за това как поради липсата на свестни жени (а под „свестни“ той разбира „с големи цици, умение да режат продуктите старателно и на дребно, когато приготвят салата, и да четат с интерес вестник „Капитал“), се налага спешно да стане хомосексуалист, първата стъпка за което вече е направил, купувайки си светлосини еспадрили от H&M.

Накрая, точно преди да публкувам този пост, исках да се обърна и към злата си, егоцентрична котка със същия въпрос, но веднага си представих какво ще ми отговори: „Щях да пиша за това как, да му еба майката, не съм произлязла и аз от женския Хоминид, скелетът на когото беше открит в Етиопия през 2009 г., понеже сега шях да имам по-симпатична маймуноподобна глава  и, по-важното, разположени  един срещу други пръсти, с които не само  да мога да се катеря лесно по дърветата, но и да си отварям безпрепятствено вратата на шкафа, в който ти, кучко, държиш храната ми.“

И затова се отказах да я безпокоя.

image



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vukovska
Категория: Лични дневници
Прочетен: 688195
Постинги: 228
Коментари: 638
Гласове: 388
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930